Együttműködés

Újságírók, szerkesztők jelentkezését várjuk sajtóközpontunk bővítéséhez,
eseti megbízások teljesítéséhez. 

Feladat: információs honlapunk menedzselése, eseti megbízások teljesítése, cikkírás…
A honlap elsősorban újságírók közvetítését, munkához jutását segíti, amelyet ingyenesen biztosítunk, így a menedzselés célzottan nem bevételorientált, viszont az oldal által közvetített feladatoknál, állásoknál prioritást élveznek, illetve a bevételt jelentő együttműködésnél részesednek. 

Kiadónk 1992-ben lett alapítva és 2012-ben hoztuk létre a Sajtóközpontot (www.sajtokozpont.hu),
amelynél elsősorban adatbázis kiépítése, illetve újságírók munkához, megbízáshoz segítése volt a fő cél. 


Honlapunk célja, hogy összegyűjtsünk minden sajtóval, illetve médiával kapcolatos információt, adatot, amelyek segítségére lehetnek többek között az aktívan dolgozók, a munkát, vagy csak megbítFontos kiemelni, hogy nem konkrét állást, hanem együttműködést, illetve lehetőséget ajánlunk, amely elsősorban az egyedi információs bázis kialakításához kapcsolódik, illetve a honlap fejlesztésén, az információk kezelésén alapul.

Az együttműködés által viszont állást, munkát, megbízást kaphatnak partnereink, illetve részesedhetnek is a bevételből, amennyiben olyan területen működnek közre.

 Kiadónk eredményesen működik, s nem egy újabb bevételi forrás létrehozása volt a cél, hanem egy olyan – sok éve megálmodott – honlap, amely a hazai média minden szereplőjének hasznos lehet. Természetesen törekszünk, hogy bevételt is hozzon az oldal nekünk és együttműködő partnereinknek, de annak hiányában is mkűködtetjük.


„Ki-kicsoda” adatbázisunk újraépítésével segíthetünk munkát, megbízást találni  (korábban több partnerünket megbízáshoz, munkához segített, viszont a GDPR miatt újra kell építeni). 
Olyan csapatot szeretnénk, amelynek tagjai meglátják a lehetőséget, ötletekkel rendelkeznek és folyamatosan fejlesztik az adatbázist, amelyből profitálnak is. A lehetőségek korlátlanok!

Olvasd el a következő összeállítást:  www.sajtokozpont.hu/honlapunkrol/

Amennyiben a fentiek alapján úgy gondolod szívesen lennél a csapat tagja, küld el bemutatkozásod és elképzeléseid, illetve mi az a terület, amelynek „menedzselését” szívesen vállalnád…

Minden segítő szándékú ötletet, segítséget szívesen veszünk!!!

Jelentkezéseket a hirnok@hirnok.hu e-mail címre várjuk „Szerkesztő” címmel.